Vormgeving

Het proces begint bij u.

U vertelt wat u wil bereiken en op basis daarvan worden een briefing en een timing opgesteld. Hoe scherper het doel via overleg in het vizier komt, hoe doelmatiger het eindresultaat wordt.

De briefing betekent de start voor een creatieve en originele vormgeving, die volledig aansluit bij uw stijl en uw verwachtingen. Tijdens geregelde terugkoppeling krijgt het product vaste contouren.

Beeldbewerking

Photoshop en andere applicaties maken verrassende beeldaanpassingen mogelijk, tenminste voor wie het programma perfect in de vingers heeft. Vakspecialisten mag je ze noemen, Photoshopfreaks is nog beter. Ze kennen het programma gelijk oude hazen de stroppen. Voeren spelenderwijs de meest complexe handelingen uit en zetten creatieve, indrukwekkende resultaten neer.

Fotografie

Fotografie is een kernactiviteit.
Volbloed professionals zorgen voor het correcte beeld, technische perfectie, eigentijdse esthetiek, treffende compositie.

Door de digitalisering verovert het beeld een steeds prominentere positie in de maatschappij. De fotografen volgen de technologische evolutie op de voet, want ze draagt bij tot meer duurzaamheid.

Digitalisering bevordert niet alleen de kwaliteit en de snelheid van de transmissie, maar spaart tegelijk het milieu.

Webdesign

Dit aanbod is niet meer weg te denken in een hedendaags mediabedrijf.

Enerzijds wordt er sterk ingezet op beheer van beelddata in een speciaal hiervoor ontwikkelde website Fileshop.be (zie de fileshop sectie).

Anderszijds wordt de ontwikkeling van websites en andere tabletoplossingen aangeboden. Dit alles in een hedendaags design.

Fileshop

Fileshop.be: beheerder van al uw digitale media.

Via uw eigen site binnen Fileshop.be worden uw beeldenbestanden vlot toegankelijk en direct bruikbaar voor commerciële en administratieve doelen.

Bekijk onze demo op http://fileshop.be/demo/
(Contacteer ons voor een login en paswoord.)

Quadri

Creatieve grafische vormgeving, beeldverwerking, beeldmanipulatie, webapplicaties en fotografie vormen de kernactiviteiten van Quadri. Continu investeren en innoveren in nieuwe technologieën en procesautomatisering garanderen een megafunctioneel beheer van uw digitale media.

Competente, gekwalificeerde en geïnspireerde medewerkers geven het beste van zichzelf om op elk moment aan uw vraag te beantwoorden.

Kortom u hebt een ideale, solide en competente partner met een visie gevonden.

Contact

Quadri bvba
Oude Gaversesteenweg 24
9820 Merelbeke

+32 (0)9 231 88 44

info@quadri.be

BTW BE 0893 430 772